Pozor na virus neznámého původu: V Evotinction budeme bojovat proti robotům
i Zdroj: Spikewave Games
Novinka Pozor na virus neznámého původu: V Evotinction budeme bojovat proti robotům

Pozor na virus neznámého původu: V Evotinction budeme bojovat proti robotům

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 2. 2024 09:00

Vydavatelství Astrolabe Games by už v průběhu letošního roku mělo vydat zajímavou sci-fi dobrodružnou hru Evotinction, v níž budeme bojovat proti zavirovaným robotům.

Reklama

V posledních několika měsících, možná už letech, slyšíme poměrně často o umělé inteligenci, ať v dobrém slova smyslu, tak špatném. Samozřejmě by se s využitím AI mělo zacházet opatrně - vše se totiž jednoduše může zvrtnout, asi jako ve sci-fi dobrodružné hře Evotinction. Hru představilo neznámé studio Spikewave Games, které nám odvypráví příběh Dr. Liu, který se musí probojovat zavirovanými roboty.

Hra by na první pohled mohla někomu připomenout Starfield, ať už díky okolí nebo exo-oblekům. Těšit se můžeme na poutavý příběh, zajímavé mechaniky, stealth prvky nebo nejrůznější futuristické předměty. Evotinction vyjde v průběhu letošního roku ve verzích PC, PlayStation 5 a dokonce i PlayStation 4. 

V brzké budoucnosti došlo k infikování systému umělé inteligence v odlehlém výzkumném zařízení s názvem HERE virem jménem RED. Tento systém AI, který dříve řídil zařízení, začal následně útočit na lidi. Dr. Liu se rozhodl riskovat a infiltrovat toto zavirované zařízení sám, kde bude čelit umělé inteligenci, aby zachránil lidstvo.” Stojí v popisku hry na Steamu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama