Pracují tvůrci Days Gone na live-service titulu? Něco naznačují inzeráty
i Zdroj: Bend Studio
Novinka Pracují tvůrci Days Gone na live-service titulu? Něco naznačují inzeráty

Pracují tvůrci Days Gone na live-service titulu? Něco naznačují inzeráty

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 3. 2024 09:00

Doufejme, že se neblíží další pohroma. Podle oficiálních inzerátů Bend studia to vypadá, že tvůrci Days Gone nebo Syphon Filter chystají live-service titul.

Reklama

Další hra od studia Bend se blíží k oficiálnímu oznámení, tak tato informace se v minulém roce opakovaně objevovala, obvykle s odkazem na rok 2024. Přestože se kolem této tajemné hry vznáší mnoho otázek, překvapivě nejsou k dispozici žádné detaily na internetu, a tak jsme odkázáni na minimum informací, které jsme schopni najít.

Je možné, že se jedná o Days Gone 2? Bohužel, je to velmi nepravděpodobné, i když hráči dlouhodobě vyjadřují zájem o pokračování. Sony však má k tomuto projektu jasný postoj - považuje ho za neúspěšný a nebude jej nadále financovat. Nicméně Bend Studio pracuje na nové příběhové open-world hře, tvrdí důvěryhodné zdroje. Spekulovalo se o možném novém Syphon Filter nebo adaptaci Men in Black, ale zatím nebyla potvrzena žádná z těchto možností.

Údajně unikly první informace ze hry Men in Black
i Zdroj: Spite.cz

Údajně unikly první informace ze hry Men in Black

To, že se chystá herní adaptace Men in Black, o tom už se psalo nedavno, dnes tu máme údajně první informace.

30. 12. 2021 12:19

Chystají live-service titul?

Jak se nyní ukázalo, v Bend Studiu by mohla vznikat hra jako živá služba, což jsme popravdě doufali, že se nestane. Tvůrci s takovým typem her nemají žádné zkušenosti a navíc, víme, jak podobné hry tohoto typu dopadají, viz například výrazný neúspěch Skull & Bones nebo Suicide Squad: Kill the Justice League.

Na oficiálních stránkách studia se objevil inzerát, který tomu doslova nahrává, konkrétně se v něm píše: “V Bend studiu je aktuálně otevřená pozice pro vedoucího projektového manažera, a firma preferuje uchazeče s předchozími zkušenostmi v oblasti vývoje živých her.

Co přesně chystají bychom se měli dozvědět v následujících měsících. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama