Představitel Boba Fetta chce mít svou vlastní epizodu v Mandalorianovi
i Zdroj: Disney/ Lucasfilm
Filmy a seriály Novinka Představitel Boba Fetta chce mít svou vlastní epizodu v Mandalorianovi

Představitel Boba Fetta chce mít svou vlastní epizodu v Mandalorianovi

Richard Šimáček

Richard Šimáček

Představitel Boba Fetta Temuera Morrison chce mít vlastní epizodu v seriálu Mandalorian. Jednu celou epizodu z jeho seriálu mu totiž Mandalorian sebral.

Reklama

Herec z Hvězdných válek Temuera Morrison chce mít svou vlastní episodu v další sezoně seriálu Mandalorian. Nelíbilo se mu totiž to, že mu Mandalorian neboli Pedro Pascal sebral jeden celý díl z jeho seriálu The Book of Boba Fett.
 

Druhá série seriálu The Book of Boba Fett se nejspíše neuskuteční, a tak by se rád Temuera Morrison vrátil na obrazovky televizí alespoň tímto způsobem.  Podobně nejistý je i osud 4. série seriálu Mandalorian.

Scénárista seriálu Jon Favreau ale potvrdil, že již pracuje na scénáři ke 4. sezoně akorát o začátku natáčení nepadlo ani slovo. Zatím není jasné, zda se vůbec uskuteční, protože ve vývoji je celovečerní film The Mandalorian & Grogu. Ten by měl do kin zamířit v roce 2026 a s velkou pravděpodobností se v něm objeví i Boba Fett.

Kvůli stávce scénáristů, která skončila před mnoha měsíci se velká většina Star Wars projektů odsunula. Doplatilo na ní například pokračování seriálu Andor, které mělo být touto dobou už dávno vydané. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama