Představuje se další hra zdarma, Histera vyjde v polovině května
i Zdroj: StickyLock Games
Novinka Představuje se další hra zdarma, Histera vyjde v polovině května

Představuje se další hra zdarma, Histera vyjde v polovině května

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 4. 2024 07:00

Aby těch free-to-play her letos nebylo málo, chystá se ještě jedna další. Dle očekávání půjde o multiplayerovou FPS arénovku, která odstartuje předběžný přístup již v květnu.

Reklama

Vypadá to, že v letošním roce nebude nouze o free-to-play hry. Začátkem roku jsme se podívali na top 5 očekávaných, kde nechybělo například The Division: Heartland, XDefiant, ARC Raiders, Once Human nebo The First Descendant. Ani v jednom případě však neznáme pevné datum vydání.

Podstatně jinak je na tom nedávno odhalená Histera od studia StickyLock Games. Ta se na první pohled nechala inspirovat hrami jako Halo nebo Quake, což se hráčům dle reakcí na sociálních sítích líbí. Další dobrou zprávou je, že vyjde již 16. května 2024, prozatím však pouze v předběžném přístupu na Steamu.

Bojujte se zbraněmi z minulosti, současnosti a budoucnosti, zatímco budete soutěžit o zvládnutí Glitche . Glitch změní bitevní pole kolem vás a bude se přesouvat mezi érami, jak létají kulky! V jednu chvíli se ocitnete na vyvýšeném místě v prehistorickém údolí, jen aby se vám půda pod nohama posunula a proměnila se v hustě zaplněný sklad z 2. světové války nebo nablýskanou technologicky vyspělou městskou ulici... a přibývají další místa.” Stojí v popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama