Představuje se futuristická open-world hra Neverness to Everness
i Zdroj: Hotta Studios
NTE Novinka Představuje se futuristická open-world hra Neverness to Everness

Představuje se futuristická open-world hra Neverness to Everness

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Neverness to Everness potěší fanoušky městských akcí, přičemž v tomto případě navíc půjde o realistické RPG. A co byste asi nečekali, hra vyjde zcela zdarma formou F2P.

Reklama

Za uplynulých možná i více než deset let nevyšlo příliš městských akcí po vzoru Grand Theft Auto, Cyberpunk 2077 nebo Watch Dogs. A je to škoda, právě tento typ her hráči mají velmi rádi a každý takový projekt je ostře sledovaný. V tuto chvíli pravděpodobně většina hráčů čeká na nové informace kolem GTA 6. Rockstar ale mlčí a tak se pojďme kouknout na zbrusu novou open-world RPG hru Neverness to Everness, kterou představilo Hotta Studios. 

Popravdě musím říct, že jsem něco tak ambiciózního od Neverness to Everness opravdu nečekal. Hra slibuje velmi realistické chování postav ve světě, přičemž každá z nich má nějaký svůj cíl a podstatu. Pokud jejich cestu narušíme, můžeme rovnou očekávat odezvu a nečekanou reakci. A jelikož jde v první řadě o titul odehrávající se ve městě, chybět nebudou nejrůznější modely automobilů. Ty si navíc budeme moct přizpůsobovat nebo se účastnit pouličních závodů. 

Neverness to Everness

Při prozkoumávání tohoto městského otevřeného světa potkáte společníky s různými nadpřirozenými schopnostmi, kteří vám pomohou vyřešit nadcházející události. Tyto schopnosti, známé jako Espers, jsou probuzenými silami v obyčejných lidech – někteří dokážou využít antigravitaci k lezení po výškových budovách, odemykání nových městských perspektiv, zatímco jiní mohou ničit prostředí a zvyšovat pohlcující realismus. Níže 10 minutové gameplay záběry.

Neverness to Everness vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. V tuto chvíli bohužel nemáme žádné informace ohledně data vydání, letos s hrou ale rozhodně nepočítejme. Níže ještě mrkněte na pár přiložených screenshotů.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama