Představuje se Project Tower, sci-fi střílečka s českou lokalizací
i Zdroj: Yummy Games
Novinka Představuje se Project Tower, sci-fi střílečka s českou lokalizací

Představuje se Project Tower, sci-fi střílečka s českou lokalizací

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 6. 2024 10:30
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Project Tower je připravovaná third-person střílečka, která staví na jedinečné mechanice morfování. Hra vyjde ještě letos a bude obsahovat české titulky.

Reklama

Studio Yummy Games představilo zajímavou lineární sci-fi střílečku Project Tower. A jak již název napovídá, hlavním cílem bude dostat se do nejvyšších pater věže. V tom se nám pokusí zabránit spousta druhů nepřátel, viz přiložené video níže. Jestli nás však něco zaujalo, je to systém proměny hlavní postavy v nepřátele, čímž je také můžeme dokonale zmást. Project Tower je v tuto chvíli v plánech pro PC a konzoli PlayStation 5, o Xboxu se bohužel nikdo nezmínil.

Project Tower

"Project Tower je third-person shooter, který kombinuje intenzivní boje s unikátním měnícím se mechanismem. Hráči se ujmou role vězně ve vesmíru ohroženém Hiksy a bojují v rámci projektu Tower, aby dosáhli vrcholu věže a získali svou svobodu. Využívejte přeměny k překvapení nepřátel a přizpůsobujte si herní styl pomocí nových zbraní. Postupujte patro po patře, zdokonalujte své dovednosti a získejte zpět svou svobodu, bez ohledu na cenu." Stojí v oficiálním popisku hry.

Project Tower si můžete vyzkoušet již nyní a to díky dostupné demoverzi, kterou najdete na Steamu. Tam také letos na konci roku hra vyjde v plné verzi. V poslední řadě musíme podotknout, že hra nabízí české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama