Přehled konference Silent Hill Transmission, Konami obsahem zklamalo
i Zdroj: KONAMI
Silent Hill 2 Novinka Přehled konference Silent Hill Transmission, Konami obsahem zklamalo

Přehled konference Silent Hill Transmission, Konami obsahem zklamalo

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Společnost Konami uspořádala konferenci, která se věnovala budoucnosti značky Silent Hill. Bohužel jsme se však příliš nedozvěděli. Jak jsou na tom tři připravované hry?

Reklama

Oficiální Silent Hill Showcase 2024 je definitivně za námi. Nicméně hned v úvodu dodám, že mě osobně velmi zklamala svým obsahem, Konami prakticky neprozradilo nic moc nového a na tu z minulého roku se absolutně nechytá.

V první řadě jsme se konečně dočkali data vydání pro Silent Hill 2 Remake, který vzniká v polském studiu Bloober Team. Hra dorazí 8. října 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. K tomu jsme dostali několik zajímavých gameplay záběrů a informace o edicích. 

A jak už nějakou dobu víme, kromě moderní předělávky Silent Hill 2 se pracuje ještě na dalších dvou hrách, v obou případech se jedná o zbrusu nové díly, nikoliv pokračování. Bohužel, tohle je přesně moment, který nás zklamal - Konami neprozradilo vůbec nic, snad jen, že: “Na tyto hry navážeme, až přijde správný čas.

Přehled konference Silent Hill Transmission, Konami obsahem zklamalo
i Zdroj: Konami

Silent Hill f

Stále nevíme, jestli jde pouze o pracovní název nebo ne. To je však nyní vedlejší. Silent Hill f má být dalším velkým dílem série, který připravuje NeoBards Entertainment. Podle všeho nás vezme do 60. let minulého století. Bohužel, o datu vydání ani o platformách se dodnes nikdo nezmínil.

Silent Hill: Townfall

Na Silent Hill: Townfall pracuje skotské studio No Code, které je známé pro své inovativní přístupy k hernímu designu a vyprávění, což naznačuje, že Townfall by mohl přinést nové a zajímavé prvky do světa Silent Hill. Hra vzniká v Unreal Engine 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama