Sledujte novou upoutávku k filmu Return to Silent Hill
i Zdroj: Konami
Filmy a seriály Novinka Sledujte novou upoutávku k filmu Return to Silent Hill

Sledujte novou upoutávku k filmu Return to Silent Hill

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Hororový snímek Return to Silent Hill dorazí do kin ještě v letošním roce. Nicméně, bude mít smysl na něj vůbec jít? Podívejte se na první větší upoutávku.

Reklama

Společnost Konami před několika dny odprezentovala nové informace ohledně značky Silent Hill a plánů do budoucna. Kromě třech chystaných her se již nějakou dobu připravuje i celovečerní hororový film Return to Silent Hill. Ten byl oznámen během podobné akce v roce 2023, ovšem bez jakýchkoliv podrobností.

Teď tu konečně máme první “pořádný” trailer, který naznačuje, co přesně asi od filmu očekávat. Zcela upřímně, první dojem nemám zrovna bůh ví jaký, celkově to působí velmi “slabě”, co myslíte? Rádi si poslechneme i vaše názory.

Return to Silent Hill

Return to Silent Hill navazuje na předchozí adaptace populární videohry Silent Hill. Režisér Christophe Gans, který stál za prvním filmem z roku 2006, se vrací, aby znovu prozkoumal temný a tajemný svět Silent Hillu. Příběh sleduje nového protagonistu, který se vrací do města Silent Hill, aby čelil svým démonům a odhalil temná tajemství, která město skrývá. Film slibuje atmosférickou hrůzu, děsivé vizuální efekty a hluboký psychologický příběh, který je věrný duchu původní herní série.

Ve filmu se budeme moct těšit na spoustu známých herců, zmínit ale musíme především tuto trojici: Jeremy Irvine, Hannah Emily Anderson a Robert Strange. Níže se ještě můžete podívat na speciální video ze zákulisí. Film by měl dorazit ještě letos.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama