Příběhová hra ze světa Dead by Daylight se ukazuje v nové upoutávce
i Zdroj: Supermassive Games
The Casting of Frank Stone Novinka Příběhová hra ze světa Dead by Daylight se ukazuje v nové upoutávce

Příběhová hra ze světa Dead by Daylight se ukazuje v nové upoutávce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 5. 2024 20:50

The Casting of Frank Stone, od tvůrců kladně hodnocené hororové hry Until Dawn, předvedli svou novinku na zbrusu nových záběrech. Jak se vám líbí příběhová hra ze světa Dead by Daylight?

Reklama

Vydavatelství Behaviour Interactive v současné době dohlíží hned na trojici her, které mají něco společného s úspěšnou izometrickou multiplayerovkou Dead by Daylight. Samotné Dead by Daylight není třeba vzpomínat, ani dnes představenou novinku “Project T” (o které stejně nevíme téměř nic), věnovat se na chvíli budeme příběhové hororovce The Casting of Frank Stone, která byla představena již v prosinci minulého roku.

Tvůrci ze studia Supermassive Games odprezentovali nový gameplay trailer, díky kterému můžeme téměř po půl roce od oznámení vidět zbrusu nové záběry. 

Stín Franka Stonea se tyčí nad Cedar Hills, městem navždy pozměněným jeho násilnickou minulostí. Skupina mladých přátel se chystá objevit, Stoneovo krví nasáklé dědictví se zařezává hluboko a zanechává jizvy napříč rodinami, generacemi i samotnou strukturou reality.” Stojí v popisku hry.

The Casting of Frank Stone v současné době nemá datum vydání, nicméně chystá se ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama