Prince of Persia: The Sands of Time Remake má nové datum vydání
i Zdroj: Ubisoft
Sands of Time Novinka Prince of Persia: The Sands of Time Remake má nové datum vydání

Prince of Persia: The Sands of Time Remake má nové datum vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 6. 2024 07:00

Prince of Persia: The Sands of Time Remake nakonec vyjde o 5 let později, než bylo původně v plánu. Ubisoft se o moderní předělávce zmínil a oznámil datum vydání.

Reklama

Patříte mezi hráče, kteří byli nadšeni z oznámení Prince of Persia: The Sands of Time Remake, ale následně zklamáni, když se Ubisoft začal chovat podezřele a například rušil předobjednávky? Nebo, když bylo oznámeno, že na remaku budou spolupracovat další pobočky? Prince of Persia: The Sands of Time Remake měl být původně dávno venku, nicméně reakce hráčů a velká kritika donutila tvůrce hru překopat. Jak vypadá nyní, nikdo bohužel neví, každopádně je zcela jisté, že projekt prošel restartem. 

Ubisoft se během konference Forward 2024 zaměřil i na značku Prince of Persia, kde oznámil příběhové DLC pro lednovou plošinovku s podtitulem Lost Crown. Hned na to se však objevila zpráva, že Prince of Persia: The Sands of Time Remake vyjde v průběhu roku 2026 - ano, bude to o 5 let později než se původně plánovalo.

"Prince of Persia: The Sands of Time Remake" je modernizovaná verze klasické akční adventury, původně vydané v roce 2003. Hra je vyvíjena společností Ubisoft a přináší vylepšenou grafiku, přepracované herní mechaniky a aktualizovaný zvukový doprovod. Hráči se opět ujímají role prince, který ovládá magické Písky času, aby zachránil království před zničením. Remake slibuje zachovat kouzlo originálu, přičemž využívá moderní technologie k vytvoření ještě pohlcujícího herního zážitku.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake dorazí v roce 2026 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama