Připravovaný Project T ze světa Dead by Daylight byl zrušen
i Zdroj: Behaviour Interactive Inc.
Novinka Připravovaný Project T ze světa Dead by Daylight byl zrušen

Připravovaný Project T ze světa Dead by Daylight byl zrušen

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Project T ze světa Dead by Daylight od studia Midwinter nakonec nikdy nevyjde. Tvůrčí celek právě oznámil konec vývoje, což způsobila špatná zpětná vazba od hráčů.

Reklama

Pouhých pár měsíců testování nakonec vedlo ke zrušení celého projektu. Takový je smutný příběh projektu T, který byl oznámený ve druhé polovině května letošního roku. Project T měl být kooperativní hrou pro jednoho až čtyři hráče, který nás měl vzít do světa oblíbené hry Dead by Daylight. Zrušení projektu potvrdilo studio přímo na Steamu, kde zároveň poděkovalo hráčům, celé vyjádření pod videem.

Vyjádření studia

Když jsme koncipovali tento projekt, chtěli jsme do něj zapojit hráče co nejdříve, což vedlo k vytvoření tohoto programu Insiders. Tento přístup nám umožnil velmi brzy ověřit základní design a hratelnost Projectu T, což je něco, co se často dostává mnohem dále do výroby hry. Po červencovém playtestu jsme provedli důkladné interní posouzení rizik z produktového i komerčního hlediska. Zatímco řada z vás vyjádřila uznání za to, co jste hráli, bohužel výsledek této hluboké analýzy přinesl neuspokojivé celkové výsledky. S těžkým srdcem oznamujeme, že Projekt T byl zrušen. Chceme vám poděkovat za vaši podporu během této cesty.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama