Problémové Skull & Bones dorazí mezi lednem a březnem 2024
i Zdroj: Ubisoft
Skull & Bones Novinka Problémové Skull & Bones dorazí mezi lednem a březnem 2024

Problémové Skull & Bones dorazí mezi lednem a březnem 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 11. 2023 10:30

Skull & Bones dorazí mezi lednem a březnem 2024, prozradil šéf tvůrčího celku. Skutečně se na moře vyplavíme už za pár měsíců? Doufejme, že nedojde na další odklad.

Reklama

Dlouhé roky připravované, ale také neustále odkládané RPG od Ubisoft Singapore to nevzdává, Skull & Bones dorazí mezi lednem a březnem 2024. Informaci oficiálně pro Yahoo News potvrdil nový šéf pobočky, Darryl Long. Dokáže Ubisoft svůj pravděpodobně nejproblémovější titul skutečně konečně vydat?

Vývoj Skull & Bones měl skutečně stát více než 120 milionů dolarů
i Zdroj: Ubisoft Studio

Vývoj Skull & Bones měl skutečně stát více než 120 milionů dolarů

Spekulace z roku 2021 byla správná, Skull & Bones je pravděpodobně nejdražší hrou Ubisoftu v historii. Společnost již měla…

16. 6. 2023 10:00

Vývoj Skull & Bones byl v posledních několika letech minimálně třikrát restartován, zhruba poslední dva roky však Ubisoft tvrdí, že vše jde podle plánu - i tak ale došlo na další dva odklady, přičemž poslední trošku zaváněl definitivním zrušením, čemuž lehce nahrála konference Ubisoft Forward 2023, kde se Skull & Bones jako jediná hra od Ubisoftu neobjevila v ani krátké videoukázce.

Nejnovější gameplay

Skull & Bones je postaven na základech naprosto perfektního dílu Assassin's Creed 4: Black Flag, kde jsme se mohli volně prohánět na moři, potápět své nepřátele, budovat flotilu, upgradovat loď nebo hledat poklady. Bohužel se Skull & Bones potýkalo s velkými problémy, což vedlo k několika odkladům a údajně restartům vývoje.

Proč hra nikdy nebyla zrušena?

Vývoj Skull & Bones měl doposud stát minimálně 3 miliardy Kč, navíc do hry investovala singapurská vláda, což je údajně tím hlavním důvodem. My se upřímně na hru těšíme a doufáme, že opravdu už začátkem roku vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama