Project: Mist je nový survival horor, inspirovaný knihou od Stephena Kinga
i Zdroj: Chicken Launcher
Novinka Project: Mist je nový survival horor, inspirovaný knihou od Stephena Kinga

Project: Mist je nový survival horor, inspirovaný knihou od Stephena Kinga

David Vondráček

David Vondráček

Project: Mist od indie studia Chicken Launcher nese stejný název jako jedna z nejlepších knih Stephena Kinga, The Mist. Pojďme se na tuto hru plnou příšer podívat o něco blíže.

Reklama

Project: Mist je survival horor v otevřeném světě a není náhoda, že se jmenuje stejně jako známé dílo The Mist od Stephena Kinga, u nás vedené pod názvem Mlha. Jde o dílo plné nebezpečných stvůr a živočichů, a právě s nimi se budeme potkávat i v této hře.

Kouzlo hry Project: Mist má být v její svobodě. Žádné nucené hledání, žádné držení za ruku nebo přikazování, co máte dělat. Je jenom na nás, abychom přežili v tomto drsném prostředí. Což nebude snadné. Nad hlavou nám budou poletovat obří velryby, v lese pak můžeme potkat obří kudlanky nebo něco, co se jen vzdáleně podobá člověku. K dispozici naštěstí má být celkem široký arzenál zbraní, pastí, obranných věží nebo obléhacích zbraní.

Alfou a omegou hry pak bude vaše základna, kterou si od píky postavíte. Právě ona bude v Project: Mist jediné bezpečné místo, na které se můžete spolehnout. Tady si budete pěstovat jídlo, vyrábět nové zbraně a nástroje a budete se bránit před útoky bytostí z ostrova.

Dokážete na tomto drsném místě přežít, nebo se Mlha stane vaším hrobem?

„ Připojte se k Project Mist v tomto novém survival hororu s otevřeným světem. Prozkoumejte tajemný ostrov. Bojujte proti kolosálním monstrům. Postavte a braňte svou základnu a zároveň vytvářejte pasti, obléhací zbraně, vylepšujte si výstroj a gravitační pistoli. Přežij nebo zahyň při odhalování tajemství za obří zdí!" Takhle o hře informuje popisek na Steamu.

Datum vydání Project: Mist ještě oznámen nebyl, hra by ale měla být v dokončovací fázi. Hra bude k dispozici pouze na PC a určitě váš potěší, že bude i v češtině. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama