Novinka Projekt Indiana Jones má kombinovat jak pohled 1. tak 3. osoby

Projekt Indiana Jones má kombinovat jak pohled 1. tak 3. osoby

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 6. 2023 11:05

Už jsou to dva roky, co Xbox oznámil projekt Indiana Jonese vznikající ve studiu MachineGames, a až dnes se dozvídáme první zajímavou informaci, přinesl ji server XboxEra.

Reklama

Po dvou letech od oznámení projektu Indiana Jones na veřejnost vyplouvají první informace, bohužel z neoficiálních zdrojů, nicméně znějí věrohodně. Informace přinesl server XboxEra, který je známý svými dobrými kontakty na vývojáře z Microsoftu, přesto berte tento příspěvek s rezervou.

Shpeshal Nick z XboxEra ve svém podcastu prozradil vůbec první informace ohledně projektu Indiana Jonese, který vzniká ve studiu MachineGames (Bethesda). Tvrdí, že hra nabídne hned dvě možnosti kamery, doslova říká, že kombinuje pohled jak ze 3. tak 1. osoby, nicméně přímo na výběr mít asi nebudeme, hra si sama svůj pohled zvolí dle dané situace či lokace.

Z teaseru pak víme, že bychom se měli podívat do Vatikánu či Říma, a díky nedávnému vyjádření známe také platformy. Indiana Jones vyjde exkluzivně na PC a Xbox Series X/S, datum vydání se snad brzy dozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama