Projekt White Sands od Valve by se mohl představit v září
i Zdroj: Valve Corporation
Novinka Projekt White Sands od Valve by se mohl představit v září

Projekt White Sands od Valve by se mohl představit v září

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Dočkáme se oznámení Half-Life 3 již na konci září? Dnes se na malou chvíli objevilo na stránkách Black Mesa odpočítávání s hláškou "je to ono".

Reklama

Věříme, že vás náš pondělní článek, kde jsme se poprvé věnovali tajemnému projektu White Sands, neminul. Zmínka o White Sands se objevila na osobním profilu oblíbené dabérky Natashy Chandelové, která v minulosti propůjčila svůj hlas několika velkým hrám, vyzdvihnout musíme například Starfield nebo Fallout 76. Ovšem vraťme se k tomu nejdůležitějšímu. Je velmi pravděpodobné, že Natasha propálila vývoj nového, plnohodnotného dílu série Half-Life. Jakmile si toho všimli první fanoušci, její stránky okamžitě přešly do režimu offline a dodnes nejsou k dispozici. 

Nadšenec vytvořil trailer pro Half-Life 3, tvrdá práce vás ohromí
i Zdroj: Unknown Dino

Nadšenec vytvořil trailer pro Half-Life 3, tvrdá práce vás ohromí

Po delší době na sebe upozornil další tvůrce, který svým fanouškům ukázal, jak by podle něj mohlo vypadat Half-Life 3.…

Opravdu se chystá Half-Life 3? To nyní s jistotou nikdo nepotvrdí, nicméně hned několik důvěryhodných insiderů uvedlo, že by skutečně projekt White Sands měl být vysněným třetím dílem. Tím víceméně informace kolem stále neoznámeného projektu skončily, dnes však pokračují!

Na stránkách Black Mesa se dnes na malou chvíli objevilo odpočítávání, které láká na 30. září 2024, vedle odpočtu pak bylo bílým písmem zvýrazněné: "Je to ono.." Trollí nás snad někdo? I to je dost možné, nebylo by to ohledně Half Life 3 poprvé. Skutečně bychom se mohli dočkat dlouho očekávaného oznámení? Nebo se snad objeví jen menší teaser? Ať už to je tak nebo tak, bereme i ten nejmenší střípek, který na Half-Life 3 odkáže.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama