Propouští se také v Guerrilla Games, jak se to dotkne značky Horizon?
i Zdroj: Guerrilla Games
Novinka Propouští se také v Guerrilla Games, jak se to dotkne značky Horizon?

Propouští se také v Guerrilla Games, jak se to dotkne značky Horizon?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 2. 2024 14:00 1

Propouštění se kromě Naughty Dog, Studio London nebo Insomniac Games dotkne také Guerrilla Games, kde v současné době vzniká nový díl série Horizon. Je čeho se obávat?

Reklama

Když společnost Sony PlayStation oznámila velké propouštění, konkrétně se nevědělo, jakých studií se tato nepříjemná situace dotkne. Dnes se dozvídáme další podrobnosti. Restrukturalizace se bohužel nevyhne ani talentovaném týmu Guerrilla Games, které v posledních letech pracovalo především na RPG hrách Horizon.

Sony propouští a zavírá studio PlayStation London
i Zdroj: PlayStation Studios

Sony propouští a zavírá studio PlayStation London

Studio PlayStation London, které v současnosti připravovalo ambiciózní multiplayerový fantasy titul, končí. Sony oznámila…

27. 2. 2024 16:00

Z Guerrilla Games odejde deset procent zaměstnanců, což vyvolává otázku, zda tyto změny ovlivní vývoj připravovaných her. Zatímco o těchto projektech není mnoho známo, zahrnují třetí díl série Horizon a MMORPG hru ze stejného světa - o té jsme informovali prozatím pouze skrze pár uniklých informací, objevily se dokonce záběry z testovacích fází. Nicméně na zmíněném MMO má pracovat studio NCSoft. Propouštění by nemělo znamenat zrušení chystaných her!

Horizon od Guerrilla Games ve stopách Assassin’s Creed? Na stole má být až 16 projektů z tohoto světa
i Zdroj: Guerrilla Games Studio

Horizon od Guerrilla Games ve stopách Assassin’s Creed? Na stole má být až 16 projektů z tohoto světa

Podle důvěryhodného leakera je v plánů až 16 různých projektů značky Horizon. Upozorňuje však, že nejde nutně o videohry,…

15. 7. 2023 13:20

Project Skyline

Korejské studio NCSoft pod dohledem Guerrilla Games pracuje na nadcházejícím MMORPG, které je vyvíjené pro PC, PlayStation 5 a mobilní zařízení. Celý projekt je vyvíjen v Unreal Engine 5 a plánované datum vydání je stanoveno na rok 2025. Práce na tomto projektu započaly v roce 2021.

Horizon 3

Ve vývoji má být i třetí díl do série Horizon. O tom ale nyní nevíme vůbec nic. Spekulovat tak můžeme pouze nad datem vydání. Mezera mezi první a druhým dílem byla 5 let, pokud by se tato situace měla opakovat, potom Horizon 3 dorazí nejdříve v roce 2027. Je také velmi pravděpodobné, že půjde o exkluzivní hru pro očekávanou konzoli PlayStation 6.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama