První gameplay z remaku Metal Gear Solid 3 byl vydán. Díky novému enginu vypadá skvěle
i Zdroj: Konami
MGS 3: Remake Novinka První gameplay z remaku Metal Gear Solid 3 byl vydán. Díky novému enginu vypadá skvěle

První gameplay z remaku Metal Gear Solid 3 byl vydán. Díky novému enginu vypadá skvěle

Richard Šimáček

Richard Šimáček

26. 10. 2023 07:00

Na předváděcí akci Xbox Partner Preview se společnost Konami podělila o první pohled na hraní připravovaného remaku hry Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Vypadá naprosto úchvatně. Hra využívá nejnovější Unreal Engine 5.

Reklama

I když byl trailer krátký, ukázal charakteristickou stealth hratelnost v akci. Od Snakeova přechodu přes vodu v blízkosti krokodýla až po to, jak se právě chystá sejmout nepřítele pistolí vybavenou tlumičem.

Zajímavější je, že konec traileru potvrdil, že hra poběží na Unreal Engine 5 od Epicu, čímž se potvrdily dřívější zprávy, že očekávaný remake poběží na Unreal Enginu. Kromě krátkého gameplaye poskytl teaser také dobrý pohled na Metal Gear Solid 3 běžící na Unreal Engine 5, s různými prostřihy na několik herních prostředí a detailními záběry zvířat, jako je had plazící se v trávě nebo žába plavající ve vodě.

Remake hry Metal Gear Solid 3: Snake Eater byl oznámen koncem května během předváděcí akce Sony State of Play oficiálně pod názvem Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Lidé byli sice zmateni tím, že remake obsahuje symbol delta (δ) namísto čísla 3, ale společnost Konami vysvětlila, že zařazení symbolu δ do názvu remaku má označovat změny, které byly provedeny v původní hře vydané před téměř 20 lety.

Navzdory některým změnám, které byly ve hře provedeny, si remake Metal Gear Solid 3 zachová některé věci, které se objevily v originále. Konkrétně půjde o opětovné použití stejných hlasových hlášek z původní hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama