Pusťte se do demontáže odstavených lodí v Ship Graveyard Simulator 2
i Zdroj: Games Incubator Studio
Novinka Pusťte se do demontáže odstavených lodí v Ship Graveyard Simulator 2

Pusťte se do demontáže odstavených lodí v Ship Graveyard Simulator 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 8. 2023 14:00

Vyzkoušejte si jednu z nejnebezpečnějších prací na světě – ve hře Ship Graveyard Simulator 2 budeme kompletně demontovat masivní části lodí a sbírat vzácné barevné kovy. K tomu nám pomůže nespočet vybavení. Pozor však na dodržování bezpečnosti!

Reklama

Na Steamu před několika málo desítkami hodin vyšel další ze simulátorů od polského vydavatele PlayWay. Tentokrát se ujmeme role dělníka, který dostane na starost kompletní demontáž starých, dávno odstavených lodí. Hru seženete exkluzivně na Steamu již od 16. srpna 2023.

Klíčové vlastnosti hry

  • Pozor na zranění: Ve hře i navzdory tomu, že jsou lodě dávno odstavené, se můžeme velmi jednoduše zranit. Pozor na únik plynu nebo elektrické výboje. Dodržujte také bezpečnostní helmu a další ochranné prostředky.
  • Sbírejte cenné kovy: Hlavním důvodem, proč rozebíráme staré lodě, je vidina výdělku na barevných kovech. Mezi nejcennější samozřejmě patří měď nebo hliník.

Připravte se na prozkoumání úžasného nového plážového pobřeží, které se může pochlubit největším a nejrozsáhlejším hřbitovem lodí na světě. Váš úkol? Rozebírejte masivní části lodí a sbírejte vzácnou ocel. Připravte se vyhrnout si rukávy a ponořit se zpět do práce!,píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama