Rád bych časem viděl filmové zpracování Battlefiledu, řekl šéf EA
i Zdroj: Electronic Arts
Filmy a seriály Novinka Rád bych časem viděl filmové zpracování Battlefiledu, řekl šéf EA

Rád bych časem viděl filmové zpracování Battlefiledu, řekl šéf EA

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Kuaishou Filmy/Seriály

Battlefield je série s 24letou historií, která mohla dostat i seriál podle Bad Company, ale naštěstí se tak nestalo. Nyní se spekuluje o možné filmové adaptaci.

Reklama

Novému Battlefieldu se v následujících dnech až měsících budeme věnovat pravděpodobně častěji. Jak se zdá, Vince Zampella a jeho tým pomalu prozrazují detaily o dalším díle, který má znovu nabídnout moderní prostředí, avšak tvůrci se soustředí na návrat ke kořenům, namysli tím mají moderní bojiště dílů Battlefield 3 a Battlefield 4. Něco málo o novém dílu se dočtete zde

V tom samém rozhovoru se pak Vince vyjádřil i k možné filmové adaptaci. “Zájem o ní je, příležitost by byla. Měli jsme pár diskuzí, když se to podaří, je to super, ale všichni dobře víme, že jsou adaptace, které se opravdu nepovedly, nebudu jmenovat,” řekl pro IGN.com. Všichni samozřejmě víme, že v minulosti vzniklo několik nepovedených filmových adaptací, zmínit můžeme například nedávno vydaný film podle Borderlands, Doom nebo Prince of Persia: The Sands of Time, kritizován byl i film podle Assassin's Creed.

Nový Battlefield je již hratelný. Pracuje na něm největší tým v historii
i Zdroj: EA DICE

Nový Battlefield je již hratelný. Pracuje na něm největší tým v historii

Ředitel společnosti Electronic Arts viděl aktuální stav nového dílu Battlefield, a je z něj nadšený. Navíc prozradil, že na…

Seriál Battlefield?

Vlastně to není poprvé, co se něco podobného řeší. V roce 2016 podepsaly Paramount Television a Anonymous Content smlouvu, kde se řěšil potenciální hraný seriál Battlefield, ovšem mělo jít o komedii, která by nás vzala do dob Battlefield: Bad Company - buďme rádi, že to nikdy nevzniklo, právě Bad Company patří mezi nejlegendárnější díly série.

A co vy, jak byste si představovali film nebo seriál podle Battlefieldu? Mně osobně by asi nevadil seriál, jenž by nás vzal do několik období, tím by se zajímavě mohly střídat jednotlivé díl, ať už z 1. světové, tak 2. či moderní doby. Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama