Rise and Fall. Modifikace do první Mafia se těší velké oblibě
i Zdroj: 7K CZECH STUDIO
Novinka Rise and Fall. Modifikace do první Mafia se těší velké oblibě

Rise and Fall. Modifikace do první Mafia se těší velké oblibě

David Vondráček

David Vondráček

21. 10. 2023 18:00

První díl této legendární české hry vyšel už v roce 2002. Přesto se hraje dodnes a fanoušci na ni dělají lepší nebo horší modifikace. Nyní ale přichází jedna z těch nejlepších - Rise and Fall. Že jste o ni ještě neslyšeli? Velká škoda, pojďme si ji společně představit.

Reklama

Jmenuje se Rise and Fall a jedná se o fanouškovský pre-quel k původní hře s podtitulem Lost Heaven. Děj se odehrává na začátku roku 1920 a sledujeme příběh Salieriho, když byl ještě nejlepší kamarád s Morellem a společně dělali pro dona Peponeho.

Tahle modifikace se od těch ostatních liší v mnoha ohledech. Máme tu nové modely zbraní, nové lokace, nové postavy i modely aut. Vše je navíc kompletně nadabované. Ačkoliv se jedná o fanouškovský dabing, přesto je velmi kvalitní. Těšit se ale můžeme i na staré postavy z původní hry a zkrátka zažít město předtím, než si ho Morello a Salieri rozdělili. Příběh je rozdělen celkem do třech částí, s tím, že nedávno vyšla část druhá. Mod na hru je navíc zcela zdarma. Rozhodně by vám neměl ujít. Ačkoliv má své chyby a nedostatky, nebál bych se ho označit za nejlepší Mafia modifikaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama