Ruští hackeři vyhrožují tvůrcům STALKER 2: Přidejte do hry ruskou lokalizaci
i Zdroj: Spite.cz
STALKER 2 Novinka Ruští hackeři vyhrožují tvůrcům STALKER 2: Přidejte do hry ruskou lokalizaci

Ruští hackeři vyhrožují tvůrcům STALKER 2: Přidejte do hry ruskou lokalizaci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 3. 2023 20:24

Ruští hackeři požadují, aby STALKER 2 dostal zrušenou lokalizaci, pokud se tak nestane, zveřejní kompletní informace o hře.

Reklama

Aktualizace:

Ukrajinské studio se oficiálně vyjádřilo k výhružkám. Celý článek a vyjádření čtěte zde.

Původní článek:

Ukrajinské studio GSC GameWorld je pod palbou údajných hackerů. Ruská organizace  Вестника ТСС (Vestnik TSS) vydala rozsáhlejší příspěvek na vk.com, kde ukrajinskému vývojářskému týmu vyhrožují. Tvrdí, že se před pár dny dostali k úplnému zdroji vývoje STALKER 2, a měli tím získat kompletní informace o příběhu hry, cut-scénách a mají spousty materiálů, jako screenshotů a artworků. Ty zveřejní 15. března, pokud studio nezmění svůj názor ohledně ruské lokalizace. 

GSC GameWorld (tvůrci STALKER) během minulého roku oznámili, že kvůli ruské invazi na ukrajinu, mění název hry ze STALKER 2: Heart of Chernobyl (což je ruský název) na ukrajinský STALKER 2: Heart of Chornobyl. A navíc hra nedostane ruský dabing ani titulky. A to se samozřejmě ruské komunitě vůbec nelíbí.

V prohlášení hackerů dále stojí, aby GSC GameWorld bralo ohled na fanoušky hry a nepletlo do herního průmyslu politiku. Pokud nenastane změna a příslib v ruskou lokalizaci, zveřejní desítky GB materiálů, které se jim údajně podařilo ukrást. Jako důkaz, že některé materiály mají, zveřejnily obrázky, které se skutečně ještě nikde neobjevily.

Bude zajímavé sledovat, jak se k výhružkám postaví ukrajinský tým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama