Sega představuje Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
i Zdroj: Sega Corporation
Pirate Yakuza Novinka Sega představuje Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

Sega představuje Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Na obzoru je další pirátská hra, ovšem překvapivě jde o nový díl série Like a Dragon. Sega prozradila všechny důležité informace a známe i datum vydání.

Reklama

Tvůrčí studio Ryu Ga Gotoku a vydavatelství Sega společně představily akční RPG hru Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii. Překvapivě jsme rovnou dostali celý souhrn všech důležitých informací, ať už se jedná o příběh, platformy nebo datum vydání. Nový díl série Like a Dragon nás vezme do období pirátů.

Ve hře se ujmeme role oblíbené postavy Gora Majimaho, kterého můžeme znát i ze starších dílů série. V tomto případě však nečekaně přijde o paměť a ocitne se na neznámém místě. Bohužel pro něj, jsou všude kolem piráti a nepříliš hostinné prostředí. Níže už trailer a podrobnosti o příběhu.

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

Goro Majima, notoricky známý bývalý yakuza, náhle ztroskotá na odlehlém ostrově v Pacifiku. Neschopen vzpomenout si ani na své vlastní jméno, vyplouvá a hledá stopy po ztracených vzpomínkách v doprovodu chlapce jménem Noah, který mu zachránil život. Zanedlouho jsou chyceni do konfliktu mezi bezohlednými zločinci, novodobými piráty a dalšími darebáky o legendární poklad.

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii vyjde na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One již 28. února 2025.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama