Seriál Fallout již vidělo více než 65 milionů lidí
i Zdroj: Amazon Prime
Novinka Seriál Fallout již vidělo více než 65 milionů lidí

Seriál Fallout již vidělo více než 65 milionů lidí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 4. 2024 07:00

Fallout je druhým nejsledovanějším seriálem na platformě Amazon Prime Video. Tento skvělý hraný seriál ze světa Fallout si už vychutnalo více než 65 milionů diváků.

Reklama

Posledních 14 dnů bylo téměř celé věnováno značce Fallout. Pravidelně jsme psali o úspěchu hraného seriálu, nadcházející next-gen aktualizaci pro Fallout 4 a rekordním počtu hráčů ve hrách Fallout. A teď se ještě chvíli zastavíme u seriálu.

Seriál Fallout vstoupil na scénu s velkou pompou a už po prvním dílu bylo jasné, že nás čeká něco skvělého a hodnocení bude vysoké. Předpovědi se potvrdily: seriál si už získal pozornost více než 65 milionů diváků. Momentálně se jedná o druhý nejsledovanější seriál na platformě Amazon Prime Video, první příčku stále drží The Lord of the Rings: The Rings of Power, který sice není zcela vydařený, ale přesto je úspěšný.

Jestliže patříte mezi velké fanoušky Falloutu, jistě máte seriál dávno zhlédnutý, měli byste ale také vědět, že Amazon již oficiálně potvrdil, že se dočkáme 2. řady. O té samozřejmě v tuto chvíli nic nevíme, a ani o přibližném datu premiéry. 

Seriál Fallout: Tvůrci zveřejnili statistiky postav
i Zdroj: Amazon Prime

Seriál Fallout: Tvůrci zveřejnili statistiky postav

Zajímají vás statistiky postav ze seriálu Fallout? My již některé známe. Pojďme se společně podívat na vlastnosti Lucy,…

17. 4. 2024 12:00
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama