Seriál Star Wars: Skeleton Crew dostal datum své premiéry
i Zdroj: Disney/Lucasfilm
Filmy a seriály Novinka Seriál Star Wars: Skeleton Crew dostal datum své premiéry

Seriál Star Wars: Skeleton Crew dostal datum své premiéry

Richard Šimáček

Richard Šimáček

Disney zveřejnilo datum premiéry nového seriálu Star Wars: Skeleton Crew. Na povrch se také dostalo několik prvních fotek, ale plnohodnotná ukázka stále chybí.

Reklama

Star Wars: Skeleton Crew je zcela nový Star Wars seriál, ve kterém budeme sledovat dobrodružství čtyř dětí, které budou prozkoumávat svou domovskou planetu, na které objeví artefakt, který je teleportuje do jiné galaxie.

Seriál bude tedy spíše určen pro děti, ale jak bývá u Star Wars seriálů zvykem, tak rostou spolu se svým publikem, takže pokud se dočkáme více sezón, může se z dětského seriálu stát seriál pro dospělé. Časově se bude Skeleton Crew odehrávat v podobné době jako populární seriál The Mandalorian.

Tento seriál je zároveň první hraný Star Wars seriál, ve kterém budou hlavní postavy děti. O jeho kvalitě se zatím dá pouze spekulovat, ale dříve se objevily zvěsti o tom, že při jeho vývoji dochází k neshodám v produkčním týmu.

Star Wars: Skeleton Crew vyjde na streamovací službě Disney+ 3. prosince a měl by mít celkem 8 epizod, ale jejich délka zatím není známa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama