Série Darksiders se vrací, THQ Nordic láká na další díl
i Zdroj: THQ Nordic
Novinka Série Darksiders se vrací, THQ Nordic láká na další díl

Série Darksiders se vrací, THQ Nordic láká na další díl

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Darksiders dostane další díl, bylo oznámeno během páteční herní konference společnosti THQ Nordic. O samotné hře v současné době nevíme nic, venku je jen teaser trailer.

Reklama

Společnost THQ Nordic konečně začíná představovat skutečně parádní hry. Během včerejší konference THQ Nordic Showcase 2024 jsme mohli vidět skvělé záběry z Gothic Remake, dočkali jsme se oznámení “revolučních” demoličních závodů Wreckfest 2 a teaseru pro stále nepředstavenou hru od tvůrců Little Nightmares. 

Konference ale přinesla ještě jedno příjemné překvapení, zejména pro fanoušky série Darksiders. Série Darksiders si dává již téměř 6 let pauzu a my rozhodně říkáme, dejte nám nový díl! Ten bude, nicméně v současné době o něm vůbec nic nevíme, dokonce ani nevíme, zdali nepůjde o remaster či remake. Další informace, jako například, kdo na hře pracuje, se dozvíme snad brzy. 

O sérii Darksiders..

Série Darksiders je akční dobrodružná hra vyvinutá studiem Vigil Games a Gunfire Games a vydávaná společností THQ Nordic. Hráči v ní ovládají jednoho z Jezdců Apokalypsy a prozkoumávají temný, post-apokalyptický svět plný démonů a nebeských bytostí. Hra kombinuje prvky hack-and-slash bojů, hádanek a průzkumu, s důrazem na epický příběh inspirovaný biblickou apokalypsou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama