Tvůrci původních dílů Little Nightmares teasují nový horor
i Zdroj: Tarsier Studios
Novinka Tvůrci původních dílů Little Nightmares teasují nový horor

Tvůrci původních dílů Little Nightmares teasují nový horor

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Původní tvůrci série Little Nightmares ze studia Tarsier lákají na svůj další horor. Venku je první teaser trailer, který však mnoho neprozradí.

Reklama

Během včerejší THQ Nordic Showcase 2024 jsme mohli vidět několik očekávaných značek. Kromě naprosto parádního akčního RPG Gothic Remake se dostalo i na překvapivé představení demoličních závodů Wreckfest 2

Kromě toho všeho jsme se ale konečně dozvěděli, na čem pracuje Tarsier Studios, které stojí za velmi úspěšnými dvěma díly hororové série Little Nightmares. Bohužel však tvůrci nebyli konkrétní a hráčům ukázali pouze krátký teaser trailer. V něm můžeme vidět nechutně rozpárané břicho obřího prasete a doprovodný tajemný hlas. Více se prý dozvíme na veletrhu Gamescom 2024, který odstartuje 21. srpna 2024.

Co se týče zmíněné série Little Nightmares, třetí díl připravuje studio Supermassive Games, které se v minulosti podepsalo pod hry jako The Quarry, sérii The Dark Pictures nebo parádní Until Dawn. Little Nightmares 3 mělo původně vyjít ještě v letošním roce, nakonec však došlo k odklad a hry bychom se měli dočkat v roce 2025 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama