Šílená akce Killer Bean dostala nový trailer
i Zdroj: Killer Bean Studios LLC
Novinka Šílená akce Killer Bean dostala nový trailer

Šílená akce Killer Bean dostala nový trailer

David Vondráček

David Vondráček

9. 6. 2024 08:00

Akční šílenost Killer Bean je už nějakou dobu ve vývoji. Letošní Summer Game Festival ale ukázal konečně pořádnou ukázku a i přibližnou dobu, kdy se na hru můžeme těšit.

Reklama

Za hrou stojí studio Killer Bean Studios LLC a možná vás to překvapí ale Killer Bean má i vlastní, stejnojmenný film z roku 2009. Pravda je, že dorazit měla tahle hra už na začátku letošního roku. Nic se ale nedělo a žádné další informace o ní nebyli. Až na letošním Summer Game Festivalu o sobě dala hra znovu vědět a dobrá zpráva je, že je těsně před vydáním.

Ve hře Killer Bean hrajeme za zrnko kávy, které je nebezpečnější než vypadá. Přepínat budeme moci mezi pohledem z první a třetí osoby, podle toho, co komu víc vyhovuje. Pokaždé, když zapneme novou hru, všechno se má změnit. Lokace, mise, postavy, bossové a hlavně příběh. Postavy, kterým jste dříve věřili, se mohou obrátit proti vám. Nepřátelé, kteří se vás pokusili zabít, vám možná nakonec pomohou. Jednoduché mise se mohou proměnit ve smrtící pasti. Žádné dvě kampaně nejsou stejné a to má být jedno z největších lákadel této hry.

hra si pak dělá srandu z akčních záležitostí, jako třeba Just Cause nebo Max Payne. V klidu tak můžeme za jízdy vyskočit z jedoucího auta a za zpomaleného času střílet po našich nepřátelích. Není problém chytit ve vzduchu letící granát a hodit ho zpátky jeho majiteli. Dojde ale i na intenzivní boje z blízka, souboje se zombie, nebo velkými roboty a tanky. Vše má být zkrátka velmi intenzivní a zároveň zábavné. Není ani bez zajímavosti, že si sami navrhnete vlastní nepřátele, kteří po našem hrdinovi půjdou.

Jste Killer Bean, zběhlý zabiják, který v tomto světě uklízí smetí, jednou kulkou po druhé. Příběh se změní pokaždé, když zahájíte novou kampaň v této rogue-like střílečce z první osoby/z třetí osoby." Tak o hře píše popisek na Steamu."

Killer Bean se dočká svého vydání v rámci předběžného přístupu během letošního léta. Hra je v plánu zpočátku na PC, až později se plánuje také na Playstation, Xbox a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama