Silent Hill 2 Remake bude podstatně delší než původní v roce 2001
i Zdroj: Konami
Silent Hill 2 Novinka Silent Hill 2 Remake bude podstatně delší než původní v roce 2001

Silent Hill 2 Remake bude podstatně delší než původní v roce 2001

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Původní Silent Hill 2 z roku 2001 nabídl příběhovou část na zhruba 8 hodin herní doby. Nyní se dozvídáme informace o délce moderního remaku, který vyjde v říjnu.

Reklama

Jak jsme již několikrát zmínili v předchozích článcích, konec roku bude velmi zajímavý, protože vyjde několik velkých AAA her. Mezi nimi se překvapivě objevil i remake Silent Hill 2 od Bloober Teamu a Konami. O samotné hře už toho víme hodně a všichni netrpělivě čekáme na její vydání. Nicméně, ještě předtím, než se Silent Hill 2 dostane na trh, máme pro vás jednu zajímavou novinku.

Tvůrci před časem uvedli, že se budou držet originálu a zůstanou věrní původnímu příběhu, přičemž přidají i něco navíc. A zdá se, že toho přidají více, než jsme si původně mysleli. Zatímco v původní hře z roku 2001 hráči strávili zhruba 8 hodin, remake by měl nabídnout herní dobu 16 až 18 hodin, samozřejmě v závislosti na stylu hraní jednotlivců. To je samozřejmě skvělá zpráva, my jen doufáme, že příběh nebude hloupě rozkouskovaný zbytečnostmi navíc. Co na to říkáte vy, kteří ještě více než 20 let starý Silent Hill 2 pamatujete? 

Silent Hill 2 Remake

Silent Hill 2 Remake vyjde 8. října 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Níže už se můžete podívat na nejnovější gameplay ukázku. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama