Silent Hill 2 Remake byl aktualizován o achievementy. Blíží se datum vydání?
i Zdroj: Konami
Silent Hill 2 Novinka Silent Hill 2 Remake byl aktualizován o achievementy. Blíží se datum vydání?

Silent Hill 2 Remake byl aktualizován o achievementy. Blíží se datum vydání?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 10. 2023 17:00

Silent Hill 2 Remake vyjde "už brzy", tak přesně tuhle hlášku můžeme vidět v obchodech prakticky od října minulého roku. Každopádně nyní byly karty her aktualizovány, přibyly achievementy a některé připravované lokalizace.

Reklama

Už jen pár dnů a bude to přesně rok, co Konami v rámci Silent Hill Showcase oznámilo remake Silent Hill 2. Bohužel ale prakticky od té doby je v obchodech uvedeno “vychází již brzy". Co v tomto případě znamená brzy nevíme, nicméně na Steamu právě proběhla aktualizace, která přinesla achievementy a přidala další chystané lokalizace - mezi těmi už tradičně ta česká chybí.

Znamená to, že se chystá vydání hry? Je to dost pravděpodobné, hra stále cílí na rok 2023. Každopádně na tento měsíc bychom to asi neviděli, 31. října vychází Silent Hill: Ascension a pochybuji, že by Konami vydalo dva díly této série v jeden měsíc. Pak je tu druhá možnost, 20. října by mohla proběhnout další Silent Hill Showcase, kde bychom se dozvěděli více. Silent Hill 2 Remake vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama