Skull Island: Rise of Kong dopadlo katastrofálně. Hra měla být ve vývoji pouhý rok
i Zdroj: IguanaBee Studio
Skull Island: Rise of Kong Novinka Skull Island: Rise of Kong dopadlo katastrofálně. Hra měla být ve vývoji pouhý rok

Skull Island: Rise of Kong dopadlo katastrofálně. Hra měla být ve vývoji pouhý rok

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 10. 2023 09:30

Ocenění nejhorší hry roku si letos pravděpodobně odnese studio GameMill. Jejich adventura Skull Island: Rise of Kong dopadla katastrofálně! Navíc jak se ukázalo, vývoj měl trvat jen pouhý rok. Jaké jsou další plány GameMill? Adventura The Walking Dead: Destinies.

Reklama

Oblíbený King Kong dostal svou vlastní videohru. O té jsme v minulosti několikrát psali, a od samotného oznámení nic nenasvědčovalo tomu, že by mělo jít o něco velkého, očekávali jsme spíše menší béčkovou hříčku. Hra je venku a dostává první recenze, výsledek? Absolutně nejhorší hra roku 2023, toto anti-ocenění už adventuře Skull Island: Rise of Kong letos nikdo nevezme.

Vývoj této hry byl zahájen v červnu minulého roku, a měl skončit letos 2. června,

řekl vývojář, který zůstává v anonymitě. A možná právě to je ten důvod, proč hra dopadla takto. Média hru ohodnotily maximálně na 3 / 10, uživatelé na Steamu pak nepřekvapivě jako “Spíše záporné”. Jak dlouho trvá vývoj her? Samozřejmě záleží na druhu hry. Nicméně pokud někdo oznámí roční prací, nemůžeme očekávat nic kvalitního - ty větší hry pak mohou být ve vývoji klidně až 6 až 7 let.

Jaké jsou další plány studia GameMill?

Vývojářské studio GameMill nepracovalo pouze na Skull Island: Rise of Kong. V současnosti pracuje také na adventuře The Walking Dead: Destinies. Je potřeba mít obavy? Půjde o další zatracený titul, na kterém se doslova pracovalo pouhých pár týdnů? To zjistíme 17. listopadu. Nicméně dobrou zprávou je, že ačkoliv též nepůjde o žádný velký AAA titul, nevypadá tak otřesně. Připomenout si jej můžete například zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama