Sony se obává, že Microsoft bude úmyslně vydávat Call of Duty na PlayStation v horším stavu než na Xbox
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Sony se obává, že Microsoft bude úmyslně vydávat Call of Duty na PlayStation v horším stavu než na Xbox

Sony se obává, že Microsoft bude úmyslně vydávat Call of Duty na PlayStation v horším stavu než na Xbox

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 3. 2023 17:11

Vedení Sony dělá všechno proto, aby obchod mezi Microsoftem a Activision Blizzard neprošel. Přichází s dalšími argumenty.

Reklama

Největší akvizice v herním průmyslu jde pomalu do finále, a společnost Sony to stále nemůže zkousnout, její vedení i nadále bojuje za to, aby k tomuto obchodu za zhruba 70 miliard dolarů nedošlo. Sony PlayStation má velké obavy o budoucnost série Call of Duty, která by nově Xboxu patřila. Tyto neshody se řeší již rok a vedení Sony nestačí ani příslib, že Call of Duty bude následujících 10 let vycházet bez jakéhokoliv omezení i na PlayStation.

Pokud nenastanou problémy, Activision Blizzard bude Microsoftu patřit už v rámci několika týdnů, šéfovi PlayStationu Jimovi Ryanovi to ale nedá spát, nově přišel s argumentem, že Xbox bude sabotovat sérii Call of Duty pro PlayStation, myslí tím doslova to, že série poběží lépe na Xboxu než konkurečním PlayStationu a to zcela úmyslně. 

Na tento nesmysl pravděpodobně nikdo nebude brát příliš velký ohled, tyto situace, kdy hra v den vydání jede lépe na jedné nebo druhé konzoli, se bohužel občas stávají a opravy mohou trvat i několik dnů, a právě to se Ryanovi nelíbí. Ve svém prohlášení pro regulační úřad řekl, že pokud by takové situace nastaly u série Call of Duty, mohli by hráči ztratit důvěru v PlayStation a přejít na Xbox. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama