Souls-like hru Lies of P si již můžeme zahrát v češtině
i Zdroj: NEOWIZ
Češtiny do her Lies of P Novinka Souls-like hru Lies of P si již můžeme zahrát v češtině

Souls-like hru Lies of P si již můžeme zahrát v češtině

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 9. 2023 17:00

Lies of P zprvu vypadalo na menší, nenápadnou RPG, nicméně ve finále jde o pěkně dlouhou hru, kde můžete strávit i více než 60 hodin herní doby. A nyní už i s českou lokalizací. Venku je strojová čeština, chystá se však i ta ruční. Přečtěte si podrobnosti.

Reklama

Nejlepší souls-like hra letošního roku? Prozatím jde o Lies of P od studia Neowiz. Vyšla teprve před několika málo dny a v recenzích nasbírala velmi slušné ohodnocení 8 / 10. Mezi nejčastěji vyzdvižené body patřila vizuální a umělecká stránka hry, zpracovaní temné varianty příběhu nebo nepřátelé. Má ale jednu malou chybu, hra neobsahuje českou lokalizaci. 

 Vychází Lies of P. Jak si vede v recenzích?
i Zdroj: NEOWIZ

Vychází Lies of P. Jak si vede v recenzích?

V roce 2022 se na Gamesconu objevila zajímavě vypadají souls like hra Lies of P od vývojářů z Round8 Studia. Jak se jí daří…

18. 9. 2023 19:30

Nicméně vzniká hned několik českých překladů. Jestliže si hru chcete vychutnat co nejdříve, je tu AI překlad (v době psaní článku ve verzi 0.1). Pokud pak preferujete ruční překlad, budete si muset ještě chviličku počkat.

AI lokalizace

Nejaktuálnější verze českých překladů od Pařanského ráje, hráči seženou exkluzivně během živého přenosu, kdy kanál vysílá. Po té stačí udělat jedinou věc, do živého chatu zadat příkaz, který vám zveřejní odkaz ke stažení. V případě hry Lies of P jde o !lopcz. Pokud však hledáte alternativu a nemáte ve večerních hodinách dostatek času (kanál vysílá především po 20:00), čeština lze sehnat i na oficiální stránce v sekci češtiny.

Ruční lokalizace

V následujících týdnech by pak měla dorazit také ručně tvořená lokalizace. Oznámili ji na Překladyher.eu. Aktuálně je na 22 % a jelikož jde o zhruba hru na 25 hodin herní doby (počítáme čistě jen hlavní příběh), mohla by být do konce října hotová.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama