Space Marine 2 je ke stažení na torrentu, dva měsíce před vydáním
i Zdroj: Saber Interactive
Space Marine 2 Novinka Space Marine 2 je ke stažení na torrentu, dva měsíce před vydáním

Space Marine 2 je ke stažení na torrentu, dva měsíce před vydáním

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Průšvih, jaký tu opravdu ještě nebyl. Nějakým nedopatřením se plná verze hry Space Marine 2 objevila ke stažení na torrentech, ačkoli má vyjít až za dva měsíce.

Reklama

Již v září očekáváme hned několik větších her, a na seznamu máme i Space Marine 2 ze světa Warhammer 40K, na kterém stále ještě pracuje studio Saber (tvůrci World War Z). Nicméně Saber a vydavatelství Focus Entertainment musejí řešit velmi nepříjemnou situaci. 

Téměř dokončená PC verze (lze dohrát až do konce) Warhammer 40K: Space Marine 2 unikla ve formě torrentu (75 GB) na internet a je volně ke stažení - dva měsíce před oficiálním vydání! Průšvih jako hrom, právě tyto situace patří mezi nejbolestivější a mohou velmi ovlivnit výsledná prodejní čísla. My jsme hodně zvědaví, jak se k tomu vyjádří Focus Ent a kdo za nepříjemnou situací stojí.

Space Marine 2

Postavte se na odpor hrůzám z hlubin galaxie v epických bitvách na vzdálených planetách, natřete jim to svými smrtícími dovednostmi a devastujícími zbraněmi. Odkryjte hrozivá tajemství, zažeňte nekonečnou temnotu na ústup a prokažte lidstvu neochvějnou věrnost.

Space Marine 2 vyjde 9. září na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Těšit se navíc můžeme na českou lokalizaci na všech platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama