Společnost Sony potvrdila natáčení filmu Uncharted 2
i Zdroj: Sony Corporation
Novinka Společnost Sony potvrdila natáčení filmu Uncharted 2

Společnost Sony potvrdila natáčení filmu Uncharted 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 6. 2024 08:00

Film Uncharted 2 bude, oznámila společnost Sony Pictures na nedávné filmové konferenci CineEurope. Nathan Drake alias Tom Holland se pustí do dalšího dobrodružství.

Reklama

Filmová adaptace úspěšné herní série Uncharted dostane pokračování. Oznámila to společnost Sony Pictures, která se zúčastnila konference CineEurope. A to je také bohužel jediná informace, kterou jsme se skrze pokračování prvního dílu z roku 2022 dozvěděli - evidentně ale bude mít ještě nějaký ten rok do premiéry. Pokud se na dvojce začalo pracovat brzy, potom by Uncharted 2 mohlo dorazit v roce 2025, nejdéle pak 2026.

První díl, který vyšel v roce 2022, nedopadl v recenzích příliš dobře. Většina kritiků ho označila za velmi průměrný film, kterému chyběla hloubka příběhu. Děj byl navíc zbytečně uspěchaný. Přesto však film dosáhl komerčního úspěchu a vydělal slušnou půlmiliardu dolarů.

Film Uncharted

Uncharted je akční dobrodružný film založený na populární videoherní sérii od společnosti Naughty Dog. Film měl premiéru v roce 2022 a režie se ujal Ruben Fleischer. Hlavní roli Nathana Drakea, mladého lovce pokladů, ztvárnil Tom Holland. Mark Wahlberg hraje jeho mentora a partnera Victora "Sully" Sullivana.

Příběh sleduje mladého Nathana Drakea, který je rekrutován zkušeným lovcem pokladů Sullym na nebezpečnou misi najít "největší poklad, jaký kdy byl nalezen". Během cesty se dvojice potýká s mnoha nepřáteli a překážkami, odhaluje historické záhady a tajemství spojené s Nathanovou minulostí a jeho dávno ztraceným bratrem Samem.

Film kombinuje prvky akce, dobrodružství, humoru a napětí, čímž přináší dynamický a zábavný zážitek pro fanoušky herní série i nové diváky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama