STALKER 2 letos nevyjde, byl odložen na první polovinu roku 2024
i Zdroj: GSC GameWorld
STALKER 2 Novinka STALKER 2 letos nevyjde, byl odložen na první polovinu roku 2024

STALKER 2 letos nevyjde, byl odložen na první polovinu roku 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 8. 2023 15:00

Nedávné datum vydání, které uvedl distributor Plaion, bylo chybné. Tvůrci STALKER 2: Heart of Chornobyl oznámili na Gamescomu, že hra dorazí nejdříve v roce 2024. Nejpravděpodobnější bude měsíc březen.

Reklama

Před zhruba 14 dny se na stránkách distributora Plaion (Koch Media) objevilo v kartě hry STALKER 2 datum vydání, které odkazovalo na 1. prosince. Šlo o velmi překvapující zprávu, s hrou jsme pro letošek tak nějak nepočítali. Vše ale nakonec bude přesně tak, jak jsme původně předpokládali. Vyplněné datum bylo chybné, tvůrci hry na právě probíhajícím Gamescom 2023 oznámili, že Stalker dorazí nejdříve začátkem roku 2024.

Hackeři uploadli na internet hratelnou verzi STALKER 2
i Zdroj: GSC GameWorld Studio

Hackeři uploadli na internet hratelnou verzi STALKER 2

Bohužel pro ukrajinské studio GSC GameWorld došlo na nejhorší. Ruští hackeři, kteří od března studiu vyhrožují, skutečně na…

2. 6. 2023 16:11

STALKER 2 nás vezme zpět do nebezpečné zóny a okolí Černobylu. Kromě “slavné” jaderné elektrárny pak navštívíme i další lokace, jako město Pripjať nebo vesničku Janov. STALKER 2: Heart of Chornobyl vyjde ve verzích pro PC a Xbox Series X/S. Na PlayStation 5 se pravděpodobně podívá o něco později.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama