STALKER 2 po vydání dostane multiplayer a podporu modifikací
i Zdroj: GSC Game World
STALKER 2 Novinka STALKER 2 po vydání dostane multiplayer a podporu modifikací

STALKER 2 po vydání dostane multiplayer a podporu modifikací

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

STALKER 2 nabídne téměř vše, co hráči milují. Kromě opravdu dlouhého příběhu se můžeme těšit i na multiplayer, podporu modifikací, ray tracing a DLSS.

Reklama

STALKER 2 po letech vývoje a několika odkladech letos konečně vyjde. Studio GSC Game World několikrát potvrdilo, že se s dalším odkladem nepočítá a hra skutečně vyjde 19. listopadu, jak bylo posledně avizováno. Nicméně od počátku se o STALKER 2 mluví jako velké příběhové hře pro jednoho hráče. Před lety se však objevila informace, že by snad multiplayer měl dorazit až po vydání, zdarma v rámci aktualizace.

To víceméně potvrdili i tvůrci zahraničnímu serveru Wccftech, když v rozhovoru řekli: "Zatím děláme na singleplayerové části, aby byla co nejdokonalejší. Vše, co souvisí s multiplayerem, patří do další fáze po spuštění, nyní nemáme co prozradit." Kromě multiplayeru, který se představí později, se hráči na všech platformách dočkají podpory modifikací a nového obsahu. Později má vyjít i několik DLC, ty už pravděpodobně zdarma nebudou - ne všechny. Chybět pak nebude ani podpora ray-tracingu a DLSS.

Připravte si 100 hodin, přesně tolik času zabere STALKER 2
i Zdroj: GSC Game World

Připravte si 100 hodin, přesně tolik času zabere STALKER 2

Studio GSC Game World odhalilo, že STALKER 2 bude skutečně masivní – na 100% dokončení si hráči budou muset vyhradit…

STALKER 2

STALKER 2: Heart of Chornobyl je pokračování slavné post-apokalyptické série, odehrávající se v alternativní verzi Zóny kolem Černobylu. Příběh sleduje osudy nového protagonisty, který se pohybuje v této nebezpečné oblasti plné mutantů, anomálií a nepřátelských frakcí. Hráč se snaží přežít v nelítostném prostředí, odhalit tajemství Zóny a čelit morálním dilematům, které mohou ovlivnit konec hry. Příběh je zasazen do otevřeného světa, kde rozhodnutí hráče mají významný vliv na dějovou linii a její vyústění.

STALKER 2 vyjde 19. listopadu 2024 na PC a Xbox Series X/S. V roce 2025 by pak mohla dorazit i PlayStation 5 verze, Microsoft si s největší pravděpodobností zajistil časovou exkluzivitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama