Připravte si 100 hodin, přesně tolik času zabere STALKER 2
i Zdroj: GSC Game World
STALKER 2 Novinka Připravte si 100 hodin, přesně tolik času zabere STALKER 2

Připravte si 100 hodin, přesně tolik času zabere STALKER 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Studio GSC Game World odhalilo, že STALKER 2 bude skutečně masivní – na 100% dokončení si hráči budou muset vyhradit přibližně 100 hodin herního času.

Reklama

Již jen několik týdnů a konečně vyjde dlouho očekávaný STALKER 2. O tom už víme téměř vše, nicméně jedna podstatná informace nám stále unikala. Jak dlouho vlastně hráči stráví ve hře? Na to odpověděl Yevnhenii Kulyk ze studia GSC Game World v rozhovoru pro GamesRadar. “Kompletní dohrání STALKER 2 hráčům zabere asi 100 hodin,” řekl. Dodal pak, že hra bude obrovská a podotkl, že každý kousek mapy byl tvořen ručně:

Tým nepoužil téměř žádnou procedurální generaci k vytvoření masivní mapy ve hře.

V rozhovoru se pak můžete dočíst: “Vše, čeho si v naší hře můžete všimnout nebo zažít, bylo vyrobeno rukama našich talentovaných designérů úrovní, umělců úrovní, týmových designérů a tak dále. Nevšimnete si dvou přesných budov nebo dvou přesných místností se stejným umístěním stejných rekvizit z pletiva nebo něčeho podobného.”

STALKER 2 po několika odkladech vyjde 19. listopadu 2024 s českou lokalizací ve verzích PC a Xbox Series X/S - X verze navíc nabídne 60 snímků za sekundu! Později by se hra měla dostat i na PlayStation 5, i zde očekáváme 60FPS. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama