STALKER 2 se znovu odkládá
i Zdroj: GSC Game World
STALKER 2 Novinka STALKER 2 se znovu odkládá

STALKER 2 se znovu odkládá

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

STALKER 2 nedorazí dle dosavadních plánů 5. září. Hra se již po několikáté odkládá. Tvůrci se omlouvají, nicméně na hře ještě chviličku potřebují pracovat.

Reklama

Skoro už jsme se báli, že je 5. září opravdu definitivní datum vydání hry STALKER 2. Po několika odkladech není překvapením, že studio GSC Game World, jednu z nejočekávanějších her letošního roku, znovu odložilo. Naštěstí ale nejde o nic velkého, STALKER 2 by měl dorazit 20. listopadu - doufejme, že už to tentokrát opravdu klapne. 

A aby se fanoušci a hráči tolik nezlobili, tvůrci sklopili hlavu a vydali trailer, který záměrně pojmenovali jako “Vážně, znovu?”, čímž aspoň ukázali nové záběry. Níže ještě vyjádření tvůrců:

Víme, že vás čekání možná unavuje, a opravdu si vážíme vaší trpělivosti. Tyto dva měsíce navíc nám dají šanci opravit více „neočekávaných anomálií“ (nebo jednoduše „chyb“), jak jim říkáte.

STALKER 2

STALKER 2 je očekávaná first-person střílečka s prvky survival hororu a otevřeného světa, vyvíjená ukrajinským studiem GSC Game World. Hra je pokračováním původní série STALKER, která se odehrává v alternativní realitě kolem Černobylské jaderné elektrárny po druhé katastrofě. Hráči se ponoří do Zóny, oblasti plné nebezpečných anomálií, mutantů a frakcí bojujících o přežití a kontrolu nad tajemnými artefakty. Hra kombinuje dynamické akční sekvence s prvky hororu a taktickým plánováním, nabízí komplexní příběh, realistickou grafiku a pokročilé AI nepřátel a postav.

STALKER 2 vyjde 20. listopadu 2024 na PC a Xbox Series X/S včetně českých titulek. Později se jistě dostane také na konzoli PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama