Star Wars: Hunters Novinka Star Wars: Hunters vyjde v průběhu roku 2024. Tvůrci se omlouvají za další odklad

Star Wars: Hunters vyjde v průběhu roku 2024. Tvůrci se omlouvají za další odklad

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 11. 2023 10:00

Pravděpodobně ani vydavatelství Zynga v roce 2021 nevědělo, že k vydání očekávané mobilní AAA hry dojde nakonec až v roce 2024. Tvůrčí studio NaturalMotion se na sociálních sítích omluvilo za další odklad a zveřejnilo nové screenshoty.

Reklama

Vzpomínáte ještě na oznámení mobilní free-to-play hry Star Wars: Hunters? Proběhlo už v roce 2021, a ještě tentýž rok jsme se hry také měli dočkat. Jenže došlo na odklad, to by ještě nikoho tolik nepřekvapilo, máme však konec roku 2023 a hra stále není venku, co se děje? Tvůrci se po delší době ozvali veřejnosti s omluvenkou.

Nejvyšší prioritou zůstává zajistit hráčům co nejlepší zážitek,

píše studio NaturalMotion na sociálních sítích. “Odklad je frustrující jak pro hráče, tak pro vývojáře hry, děkujeme všem za pochopení," dodali tvůrci. Star Wars: Hunters se odkládá na rok 2024 a stále platí, že vyjde jak na mobilní systémy iOS a Android, tak hybridní konzoli Nintendo Switch. 

Star Wars: Hunters je mobilní free-to-play arénovou hrou, která nabídne výběr ikonických postav legendární série Hvězdných válek a známých zbraní. To vše z pohledu třetí osoby.

Oficiální galerie screenshotů

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama