Starfield míří na PlayStation 5, tvrdí důvěryhodný zdroj
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Starfield Novinka Starfield míří na PlayStation 5, tvrdí důvěryhodný zdroj

Starfield míří na PlayStation 5, tvrdí důvěryhodný zdroj

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 2. 2024 12:00

Starfield má být jednou z několika původně exkluzivních Xbox her, které údajně zamíří na konkurenční konzoli PlayStation 5. S informací přišlo hned několik zdrojů.

Reklama

Vzpomínáte na nedávné zvěsti kolem původně exkluzivních her Microsoftu, které údajně pomalu míří na konzole PlayStation? Mluvilo se zejména o skvělé pirátské hře Sea of Thieves a rytmické plošinovce Hi-Fi Rush.

Nicméně na PlayStation 5 by se mohl objevit i nedávno vydaný klenot od Bethesda Game Studios, Starfield. S informací přišel důvěryhodný web XboxEra, načež zareagoval i insider NateTheHate na sociální síti X. Ten tvrdí, že k vydání dojde už na konci letošního roku, kdy Bethesda vydá očekávané velké DLC “Shattered Space”. Znamená to konec opravdu exkluzivních her? Se stejnou strategií přišla také Sony, která již nechala vydat několik svých titulů, jako The Last of Us Part 1, Marvel's Spider Man Remastered či Uncharted.

Starfield je RPG s otevřeným světem zasazený do vesmíru, kde hráči mohou prozkoumávat až tisíc planet, vesmírné stanice a galaxie. Hra slibuje hluboký příběh a možnost objevovat neznámé oblasti vesmíru.

Starfield vyšlo 6. září 2023 ve verzích PC a Xbox Series X/S. A ačkoliv to původně vypadalo na velkého kandidáta na hru roku, nakonec se ukázalo, že hra má nedostatky, více například v recenzi 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama