Zamíří Sea of Thieves na konkurenční PS5? Něco naznačují insideři
i Zdroj: Rare Ltd.
Sea of Thieves Novinka Zamíří Sea of Thieves na konkurenční PS5? Něco naznačují insideři

Zamíří Sea of Thieves na konkurenční PS5? Něco naznačují insideři

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 1. 2024 12:00

Chystá se Xbox překvapit konkurenci? Podle některých zdrojů brzy zamíří hned několik původně exkluzivních Xbox her na PlayStation 5. Mluví se především o Sea of Thieves.

Reklama

Pirátské dobrodružství Sea of Thieves od studia Rare aktuálně patří mezi nejhranější tituly Xboxu. Ačkoliv vydání v roce 2018 neproběhlo zrovna hladce, studio si s hrou dokázalo poradit a získat si početnou komunitu hráčů. Sea of Thieves si v současnosti můžeme zahrát na PC a konzolích Xbox One či Xbox Series X/S. 

S velkým překvapením, by ale brzy mohlo dojít na expand. Sea of Thieves míří na konkurenční konzole PlayStation od Sony! Tvrdí hned několik důvěryhodných zdrojů, jako například spolehlivý Jeff Grubb. Zcela jistě jde o velmi dobrý krok ze strany Microsoftu, Xbox se dostane pod kůži konkurence se hrou, která kolem nikde není - a Skull & Bones v tuto chvíli nemůžeme počítat (a pravděpodobně ani po vydání). Podle Jeffa nepůjde o jediný případ, který se na konzole PlayStation podívá, mluví se také o Hi-Fi Rush od Tango Gameworks.

“S každou sezónou, která každé tři měsíce přináší nové herní funkce spolu s běžnými herními událostmi a novými příběhovými dobrodružstvími, je Sea of ​​Thieves hra založená na live-service.” Dočtete se v oficiálním popisku.

Možná si nyní někteří pokládáte otázku, dorazí někdy Sea of Thieves 2? Je to pravděpodobné, poprvé se o tom spekulovalo v roce 2022, kdy se na Twitchi objevila položka “Sea of Thieves 2 - Alpha”. Jak se však nakonec ukázalo, nemělo jít o druhý díl, ale pouhé testování nových patchů a DLC. Přesto druhý díl očekáváme, avšak v rámci několika let.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama