Starfield obdržel nový trailer k nadcházejícímu DLC Shattered Space
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Starfield Novinka Starfield obdržel nový trailer k nadcházejícímu DLC Shattered Space

Starfield obdržel nový trailer k nadcházejícímu DLC Shattered Space

Richard Šimáček

Richard Šimáček

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Bethesda stanovila datum vydání pro vysoce očekávané DLC pro Starfield s názvem Shattered Space. Vyjde už příští měsíc, ale nové vozidlo si můžete vyzkoušet již nyní.

Reklama

Na Gamescomu se Bethesda pochlubila dalšími informacemi ohledně nového DLC Shattered Space a mimo jiné oznámila, že do Starfieldu dorazí vozidlo Rev-8, které můžete vidět v akci v traileru níže. Toto vozidlo by ve hře mělo být již nyní, stačí si stáhnout nejnovější aktualizaci.

V novém příběhovém DLC se můžeme těšit na zcela novou frakci House Va'Ruun. Do hry přibude nová planeta, unikátní zbraň a výstroj. Bethesda na tomto rozšíření pracuje už od roku 2023, takže není divu, že se vydání blíží mílovými kroky. Zatím není jasné, jak dlouhé toto příběhové DLC bude, ale dá se očekávat, že to nebude více než 10 hodin, jelikož dohrání základní hry zabere cca 50 hodin.

Příběhové rozšíření Shattered Space vyjde už 30. září a to na všechny platformy zároveň. Půjde o placené DLC, ale zatím neznáme finální cenu. Pro majitele Prémiové a Constellation edice bude toto rozšíření zdarma.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama