Unikly záběry ze Starfield: Do hry se blíží pozemní vozítka
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Starfield Novinka Unikly záběry ze Starfield: Do hry se blíží pozemní vozítka

Unikly záběry ze Starfield: Do hry se blíží pozemní vozítka

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Starfield brzy obohatí velmi důležitá aktualizace, která do hry přinese pozemní vesmírná vozítka. Jedno z nich bylo právě zaznamenáno a prozradilo některé detaily.

Reklama

Bethesda o Starfield neustále pečuje a přináší další aktualizace, které hru vylepšují, a to ve všech směrech, ať už se jedná o obsah, tak výkon a optimalizaci. Již také nějakou dobu víme, že se ve hře mají ještě letos objevit pozemní vozítka, díky kterým budeme planety prozkoumávat podstatně rychleji - taková možnost tu rozhodně neměla chybět od samotného vydání!

Nicméně zdá se, že aktualizace s vozítky je za rohem. Sociální sítí X již několik hodin koluje video, které zachycuje záběry z pohledu první osoby, jak někdo vesmírné vozidlo řídí. Každopádně i takto krátké záběry odhalily i detaily. Podle ukazatelů mají vozidla určitou životnost a možnost boostu, který se po chvilce doplní. Na samotném konci si pak všimněte, že vozidlo pravděpodobně po větším nárazu dojezdilo - otázkou však je, co se stane s řidičem. Aktualizace, která do hry vezme tuto novou mechaniku, prý dorazí do Starfieldu ještě v srpnu, nejde ale o oficiálně potvrzenou informaci.

Starfield

Hráč se stává členem organizace Constellation, skupiny průzkumníků vesmíru, kteří pátrají po vzácných artefaktech a tajemstvích vesmíru. Příběh se točí kolem objevování nových planet, kontaktu s mimozemskými civilizacemi a řešení konfliktů mezi mocnými frakcemi v koloniích. Hráč má volnost v rozhodování, což ovlivňuje vývoj příběhu i vztahy s ostatními postavami.

Starfield vyšel 6. září 2023 na PC a Xbox Series X/S, kde si následně odnesl velmi slušná hodnocení, v celosvětovém průměru je na 8 / 10.

Starfield konečně nabídne pozemní vozítka, jedno je zachyceno na videu
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI

Starfield konečně nabídne pozemní vozítka, jedno je zachyceno na videu

Starfield ještě čeká řadu změn a novinek. Kromě velké aktualizace a DLC se konečně dočkáme i vesmírného vozítka: konec…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama