Češtiny do her Assassin's Creed: Mirage Novinka Streamerka Squiee chystá AI češtinu pro Assassin's Creed: Mirage

Streamerka Squiee chystá AI češtinu pro Assassin's Creed: Mirage

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 9. 2023 11:00

Ubisoft již bohužel češtinu do svých her nepřipravuje, naštěstí tu ale máme šikovnou komunitu, která se s překladem vypořádá. Češtinu dostane také Assassin's Creed: Mirage, o tu se postará streamerka Squiee.

Reklama

Streamerka, jež stojí za povedenou češtinou do Starfield, právě skrze nové video oznámila, že se pustí do překladu PC verze Assassin's Creed: Mirage. Znovu ji k tomu vypomůže umělá inteligence a další prográmky. K dispozici pravděpodobně bude už v den vydání. Assassin's Creed: Mirage vyjde 5. října 2023 na PC, PlayStation a Xbox.

A aby toho nebylo málo, vydala první verzi překladu Assassin's Creed: Valhalla. Aktuálně jde pouze o základní hru, pokud si však komunita bude přát přeložit i zbytek, dostane se také dodatečná DLC. Češtinu (pro PC) stáhnete na její stránce s češtinami.

Nejde o pouhý strojový překlad z angličtiny do češtiny. Pomocí několika algoritmů kombinuji překlady z vícero různých jazyků, kde se některé jazyky (např. němčina) využívají především k detekci gramatiky a kde to šlo i k automatickému skloňování, vykání, atp. Netvrdím, že je překlad dokonalý, ale měl by být kvalitativně výše, nežli běžné AI češtiny, které na internetu uvidíte.” dočtete se na Squiee.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama