Studio Rebellion oznámilo battle-royale hru Project Archipelago
i Zdroj: Rebellion Developments
Novinka Studio Rebellion oznámilo battle-royale hru Project Archipelago

Studio Rebellion oznámilo battle-royale hru Project Archipelago

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Project Archipelago je připravovaná battle-royale akce, kterou chystají tvůrci série Sniper Elite. Hráči se již nyní mohou zaregistrovat do alphaverze a hru si vyzkoušet.

Reklama

Britské studio Rebellion můžete znát především ve spojení s oblíbenou sérií Sniper Elite nebo nedávno oznámenou post-apokalyptickou hrou Atomfall, kterou jsme si představovali před zhruba 2 měsíci. V Rebellionu toho ale vzniká více, než jsme si možná mysleli. 

Společně s vydavatelstvím Level Infinite hráčům překvapivě odhalili multiplayerový Project Archipelago. Půjde o battle-royale hru, která nás zavede do sci-fi světa. Podle prvního traileru to vypadá, že budeme preferovat hraní se sniperkou ve stylu hry Sniper Elite.

Oslovila vás akce Project Archipelago? Potom už nyní můžete zamířit na oficiální stránky hry, kde se můžete zaregistrovat do uzavřené alphaverze. Ta proběhne ve dnech od 16. do 18. srpna 2024. Testování se týká pouze PC verze hry, dokonce nyní ani nevíme, zdali se Project Archipelago někdy na konzolích objeví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama