Studio Telltale znovu v problémech. Co bude s The Wolf Among Us 2?
i Zdroj: Telltale Games
Wolf Among Us 2 Novinka Studio Telltale znovu v problémech. Co bude s The Wolf Among Us 2?

Studio Telltale znovu v problémech. Co bude s The Wolf Among Us 2?

David Vondráček

David Vondráček

9. 10. 2023 19:00

Studio Telltale je známo svými povedenými příběhovkami. Ať už je to The Walking Dead, Batman nebo Tales form Borderlands. V roce 2019 Telltale odkoupila firma LCG Entertainment a zdálo se, že je vše na dobré cestě.

Reklama

Jenže se píše rok 2023 a zdá se, že studio má znovu problémy. Jonah Huang, bývalý grafik studia totiž potvrdil, že byl ze studia vyhozen a že většina vývojářů odešla již v září. Pro samotného Jonaha je to trpké v tom, že to zažívá již podruhé.

„Je to nepříjemná věc, ale cítím, že je nutné přidat další zprávu o propouštění v herním odvětví: Telltale vyhodilo většinu z nás už na začátku září,“

Studio pracovalo na novém díle The Wolf Among Us, který měl vyjít na začátku roku 2024. Jak je na tom momentálně hra nevíme, sám Jonah se k tomu nevyjádřil, neboť je vázán mlčenlivostí. Můžeme tedy jen hádat, v jaké fázi se hra nachází, propouštění téměř všech co na hře pracovali ale nevěstí nic dobrého.

Nicméně samotné Telltale se na twitteru vyjádřilo, že na svých projektech, včetně The Wolf Among Us se stále pracuje, ale žádné další informace studio neposkytlo. Je tedy otázka, co bude dál. Propouštění zaměstnanců ale nikdy neznamená nic dobrého a uvidíme, jestli Telltale nezažije svůj pád podruhé.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama