Suicide Squad a Skull & Bones jsou už po pár týdnech od vydání ve slevě
i Zdroj: Rocksteady Studios
Skull & Bones Novinka Suicide Squad a Skull & Bones jsou už po pár týdnech od vydání ve slevě

Suicide Squad a Skull & Bones jsou už po pár týdnech od vydání ve slevě

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 3. 2024 07:00

Pozor na hry, které si plánujete koupit. V brzké době by totiž mohly být ve slevě. Pojďme společně nahlédnout na informace o chystaných slevách, které unikly na veřejnost.

Reklama

Pirátské Skull & Bones a komiksové Suicide Squad: Kill the Justice League, dvojice, která patřila díky své značce nebo tvůrci mezi nejočekávanější hry letošního roku, to po vydání pořádně schytaly nejen ze strany hráčů, ale také v novinářských recenzích. Bohužel ani v jednom případě nejde o kandidáta na hru roku, to by možná ještě nebyl takový problém, jako fakt, že se hrám nedaří ani prodejně. Tato situace se samozřejmě musí řešit, a řešení je jen jedno - nabídnout hru s výraznou slevou.

Suicide Squad nenaplnilo naše očekávání, uvedlo WB Games
i Zdroj: Rocksteady Studios

Suicide Squad nenaplnilo naše očekávání, uvedlo WB Games

Suicide Squad: Kill the Justice League přichází o další stovky hráčů. Ve špičce už nehraje ani 1000 lidí. Není tak divu, že…

26. 2. 2024 08:00

Takové Skull & Bones už nyní seženeme v některých obchodech se slevou i více než 25 dolarů, což je slušných pár stovek (cca 580 Kč). A brzy by mohlo přijít na řadu Suicide Squad: Kill the Justice League, které vyšlo začátkem února. Známý a důvěryhodný insider, bill bil-kun, ve svém příspěvku tvrdí, že hra bude již brzy ve slevě na Epic Games Store. Konkrétně má jít o 14. - 18. března. Pokud jste tedy plánovali si tuto komiksovku pořizovat za plnou cenu, ještě chvilku vyčkejte. Nutno však podotknout, pořád jde o neoficiálně potvrzenou informaci. Slevy by se pak měly dočkat také EA Sports FC 24. Alan Wake 2, Star Wars Jedi: Survivor nebo Hogwarts Legacy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama