Survival hru Stranded Deep 2 vyvíjí nové pražské studio
i Zdroj: Beam Team Games
Novinka Survival hru Stranded Deep 2 vyvíjí nové pražské studio

Survival hru Stranded Deep 2 vyvíjí nové pražské studio

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

North Beach Games Prague je nově složený tým vývojářů, který se postará o právě oznámenou survival hru Stranded Deep 2. Představení v článku.

Reklama

V posledních letech se s survival hrami doslova roztrhl pytel a zdá se, že tento trend bude pokračovat. Jedna z dalších takových her vzniká pod taktovkou nově složeného týmu z Prahy. Společnost Beam Team právě oznámila Stranded Deep 2, kterou vytvoří pražská pobočka North Beach Games Prague.

Jsme nadšeni, že můžeme zahájit vývoj Stranded Deep 2 s naším novým
vývojovým týmem North Beach Games Prague,

řekl Edwards, kreativní ředitel a technologický ředitel North Beach Games. To je skvělá zpráva, ať už jde o vývoj druhého dílu, nebo fakt, že vzniká v Čechách! Bohužel, o Stranded Deep 2 zatím nemáme žádné podrobnosti, ale jistě se brzy něco dozvíme. Co nás nejvíc zajímá, je, kam nás dvojka zavede – budou to opět tropické ostrovy? A přinese North Beach Games Prague nové herní mechaniky a vylepšenou grafiku? My v to pevně věříme. Nyní neznáme ani plánované platformy.

Stranded Deep

Stranded Deep je survival hra, kde se ocitáte na opuštěném ostrově v Pacifiku po havárii letadla. Hráči musí sbírat suroviny, lovit, vyrábět nástroje, stavět přístřeší a přežívat v nehostinném prostředí. Hra nabízí otevřený svět s procedurálně generovanými ostrovy, kde nebezpečí číhá jak na souši, tak v moři. Cílem je přežít co nejdéle a případně najít cestu zpět domů. První díl Stranded Deep vyšel v early access (předběžném přístupu) na platformě Steam 23. ledna 2015. Plná verze hry byla oficiálně vydána 21. dubna 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama