Tahová strategie Civilization 7 se detailně představí 20. srpna
i Zdroj: Firaxis Games
Civilization VII Novinka Tahová strategie Civilization 7 se detailně představí 20. srpna

Tahová strategie Civilization 7 se detailně představí 20. srpna

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Oceňovaná franšíza přinášející herní strategie se vrací se zcela novou, revoluční kapitolou. Civilization 7 se konečně představí, a to již ve druhé polovině srpna.

Reklama

Vývojářské studio Firaxis Games a vydavatelství 2K Games právě oznámily, že první základní informace o připravované tahové strategii Civilization 7 dorazí již ve druhé polovině tohoto měsíce, konkrétně 20. srpna. Hráči se dočkají představení všech nových funkcí a chybět nebude ani více než 20 minutový gameplay.

Sid Meier’s Civilization 7 vyjde v průběhu roku 2025 ve verzích PC, konzolvá verze PlayStation 5 a Xbox Series X/S prozatím nebyly potvrzeny, jsou ale velmi pravděpodobné. My pro vás novou Civilizaci vyzkoušíme již ve středu 21. srpna, kdy jedeme na Gamescom 2024. 

Civilization 7

Vládněte jako jeden z mnoha legendárních vládců historie. Vybudujte svou civilizaci, stavte města a architektonické divy, abyste si rozšířili území, dobývali svět a spolupracovali s konkurenčními civilizacemi ve snaze dosáhnout prosperity. Objevujte vzdálené kouty neprozkoumaného světa. Postavíte říši, která odolá zkoušce času?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama