Take-Two se chystá vydat dva již dříve dostupné tituly. Jedním z nich může být Red Dead Redemption Remaster
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Take-Two se chystá vydat dva již dříve dostupné tituly. Jedním z nich může být Red Dead Redemption Remaster

Take-Two se chystá vydat dva již dříve dostupné tituly. Jedním z nich může být Red Dead Redemption Remaster

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 7. 2023 09:30

Red Dead Redemption nedávno prošlo ratingem v Koreji, po té se objevilo několik vylepšených emblemů, a nyní se přímo v oficiálním dokumentu společnosti Take-Two objevilo, že do března 2024, vydají hned dva "již vydané tituly". Jde skutečně o Red Dead Redemption Remaster? Vše tomu nasvědčuje.

Reklama

Minulý týden se objevily hned dva náznaky toho, že by v Rockstar Games mohl vznikat remaster slavného prvního dílu Red Dead Redemption. Hra prošla ratingovou organizací v Koreji, což se nestalo jen tak, a jen o pár dnů později se na Twitteru objevily vylepšené emblemy ze hry. V obou případech by se dalo mluvit o dlouho vyhlíženém remasteru, něco se rozhodně děje!

A aby toho nebylo málo, v oficiální zprávě společnosti Take-Two, která vlastní Rockstar Games, se píše, že do konce března 2024 vyjdou dvě již “vydané hry. S největší pravděpodobností půjde o remastery či remaky starších titulů. Otázkou nyní je, o co přesně by mohlo jít. My nyní pevně věříme, že jednou z her bude právě westernové Red Dead Redemption, o kterém se spekuluje několik měsíců. A v co ještě více doufáme, snad se hra konečně podívá také na PC, původní díl totiž vyšel pouze na konzole PlayStation 3 a Xbox 360.

Co by mohlo být tou druhou hrou? Těžko říct, nicméně nesmíme zapomenout na spekulace z minulého roku, kdy se mluvilo o remasteru Grand Theft Auto 4. V tu dobu se mluvilo o datu vydání ještě v roce 2023.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama